Algebäck Groups logotyp

VAD VI GÖR


På den frågan brukar vi svara att vi står på tre ben.

Först och främst erbjuder vi ett digitalt ledningssystem som vi bara har börjat utveckla och har stora ambitioner kring.

Andra benet kretsar kring utbildning, där koordinerar och genomför dessutom en rad olika utbildningar, både själva och som samordnare.

Det tredje benet är vår konsulttjänst som kan se väldigt olika ut beroende på både behovet och verksamheten.


Nedan finner ni våra tre primära tjänsteområden. Men vi förstår också att ingen verksamhet är den andra lik och diskuterar därför mer än gärna just ert specifika behov.

LEDNINGSSYSTEM

Vi hjälper er att bygga upp, förbättra eller förvalta ert ledningssystem. Vi har utvecklat en systemlösning, CAPA, som är skräddarsydd för just detta. Den går givetvis att justera för att passa era önskemål optimalt!

UTBILDNING

Vi hjälper er att uppfylla era utbildningsbehov. Önskar ni genomföra en utbildning digitalt eller på plats? Vi erbjuder både YH- & kravutbildningar!

VERKSAMHETSKONSULT

Vi hjälper er att lyfta er verksamhet! Behöver ni stöd i enskilda projekt eller kanske i det löpande arbetet?

Vare sig det rör sig om bristande kunskap eller för att tiden inte räcker till så finns vi här för er!

LEDNINGSSYSTEM

Vår grundbult i det digitala produktsortimentet är vårt eget ledningssystem: CAPA. Systemet finns i två versioner: CAPA 1 och CAPA 2.
Läs mer nedan om vad som ingår i respektive paket för att se vilket som passar er bäst 👇

CAPA 2


Behöver ni samla in data & kommunicera smartare via digitala flöden?
Då är CAPA 2 för er!

Bevakning
Håll koll på när någonting är på väg att
löpa ut eller om någonting nytt publiceras!


Undersökning
Samla in data både innanför och utanför företagets väggar. Ställ rätt frågor och få in viktiga svar från såväl egen personal som externa parter.

Här ingår:

CAPA 1

Formulär

Behörighetsnivåer

Avvikelsehantering

Bevakning av dokument

"När vill personalen vara ledig i sommar?"
"Hur nöjda är våra kunder?"

"Inträffar någonting som vi vill förhindra från att upprepas?"

CAPA 1


Vårt egenutvecklade intranät erbjuder mängder av funktioner för att underlätta er dagliga verksamhet.

Här ingår:

 Nyheter

Startsida

 Dokumenthantering


❌ Formulär

❌ Behörighetsnivåer

 Avvikelsehantering

❌ Bevakning av dokument


Intranät: företagets egna portal, skicka ut nyheter & se till att all personal alltid har de senaste dokumenten.


Inget mer "är detta verkligen den senaste versionen av detta dokumentet?" eller "när skulle man anmäla sig till julbordet?"

- svaren finns på intranätet!

Intranätet är byggt för företag som vill kunna navigera sin digitala djungel enkelt och dessutom vill få en bra överblick över de senaste händelserna.

UTBILDNINGAR

Det är viktigt att du får rätt utbildning och förutsättningar när du utför ditt arbete, därför erbjuder vi de utbildningar som du behöver för att nå framgång i din yrkesroll.


Flertalet utbildningar sker online för att minimera ert produktionsbortfall och våra utbildningar följer alla riktlinjer, lagar samt AFS:ar som är uppsatta för dessa kravutbildningar.
Dessutom genomför vi flera utbildningar på plats antingen hos er eller i våra egna, trevliga lokaler bara ett stenkast från Avenyn.


Vi lägger ett stort engagemang på att utbildningen ska bli en minnesvärd upplevelse för just dig.Vår utbildningsresa ser ut enligt nedan:

Arbete på vägArbete på väg


Denna utbildning är obligatorisk för er som jobbar på eller i anslutning till en väg.
I denna utbildning lär vi oss hur man arbetar med säkerhet & arbetsmiljö i fokus. Banar väg för säkrare arbeten på vägar helt enkelt

BAS-U/BAS-P

BAS-U/BAS-P


Här lär vi ut aktuella regler & ansvarsfördelning för arbetsmiljön. Vår kurs vänder sig till alla personer i arbetsledande positioner med ett övergripande arbetsmiljöansvar.

Heta/Brandfarliga arbeten


Heta/Brandfarliga arbeten


Här lär vi ut hur du hanterar moment där det kan finnas risk att en brand kan uppstå.
Utbildningen uppfyller försäkringsbolagens krav & är obligatorisk att genomföra var 5e år. Denna utbildning ärför dig som ska vara tillståndsansvarig, utförare eller brandvakt.

Liftutbildning

Liftutbildning


Denna utbildning vänder sig till alla som i sitt arbete kommer i kontakt med lift för att försäkra en säker & riskmedveten liftanvändare. Detta är giltigt i fem år & ska sedan förnyas genom en repetitionsutbildning.

Ställning 2-9mStällning 2-9m


Denna utbildning vänder sig till dig som monterar, ändrar befintlig konstruktion eller demonterar ställning med en höjd på 2 – 9 meter.

Arbetsmiljöutbildning

Arbetsmiljöutbildning


Med denna utbildning hjälper vi företag att arbeta systematiskt med sin arbetsmiljö. Är ni dessutom 10 anställda & uppåt så är det ett krav på att arbetsmiljöarbetet är dokumenterat & detta hjälper självklart vi er med.

Entreprenadjuridik

Entreprenadjuridik


Denna utbildning vänder sig till alla som kommer i kontakt med anbud och avtal i bygg- och anläggningssektorn. Detta är ett bra sätt för att kunna öka lönsamheten och minska riskerna.

HLR & Första hjälpen


HLR & Första hjälpen


Denna utbildning är en viktig del i att skapa trygghet för alla på sin arbetsplats, bistå en säker arbetsmiljö samt att kunna rädda ett liv.

Miljöutbildning

Miljöutbildning


Ett grundkrav för en miljödiplomerad eller miljöcertifierad verksamhet är att all personal har genomgått en grundläggande miljöutbildning. Detta är en förutsättning för att ha ett välfungerande miljöarbete.

Säkra lyftSäkra lyft


Arbetsmiljöverket ställer krav på att alla kranförare, lastkopplare och signalmän har utbildning för att få använda lyftanordningar och lyftredskap. Detta är för att förebygga olyckor och minska riskerna för ohälsa och olycksfall på arbetsplatsen.

Asbestutbildning

Asbestutbildning


I denna utbildning lär du dig teoretiska & praktiska kunskaper för att riva & sannera med asbesthaltigt material. Denna utbildning är ett krav då det finns stora hälsorisker vid arbete med just asbest.

Fallskyddsutbildning


Fallskyddsutbildning


Denna utbildning är för dig som arbetar på en höjd som sträcker sig över 2 m. Här får du bland annat lära dig säkerhet, lagar & riskbedömning.För att använda den personliga fallskyddsutrustningen på ett säkert sätt krävs det utbildning.

Ledarskap


Ledarskap


Det finns inga genvägar. För att kunna utveckla sitt ledarskap måste man börja där man står. Alltså kunna förstå både sig själv & sina medmänniskor. Insikten som följer blir en avgörande framgångsfaktor för att kunna ta nästa steg i utvecklingsresan.

Projektledning

Projektledning


Här får du lära dig hur du praktiskt initierar, planerar, driver och avslutar ett projekt. Vi ger dig ny kunskap, verktyg & metoder för att du ska lyckas med dina mål inom verksamheten.

Truckutbildning

Truckutbildning


För att få köra truck behöver du en utbildning som fokuserar på säkerhet. Efter denna kurs kommer du att ha teoretiska & praktiska kunskaper i att hantera en truck samt så kommer du att erhålla ett truckkort.

Saknar du en utbildning?


Vi uppdaterar hela tiden vårt utbud och erbjuder ibland temporära utbildningar som inte visas här på vår hemsida.

Kontakta oss för att få det senaste utbudet!

Boka utbildning

Fyll i bokningsformuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan angående ytterligare detaljer, priser och datum etc.

VERKSAMHETSKONSULT

Vi hjälper er med verksamhetskonsultation både inom KMA och andra områden.


Behöver ni hjälp med att planera eller genomföra en externrevision?

Har ni fått avvikelser eller anmärkningar från en revision eller direkt från Arbetsmiljöverket?


Vi hjälper er att hantera och strukturera upp ert förändrings- och utvecklingsarbete så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. 


Ett axplock av områden vi har hjälpt andra kunder med:Kontakta oss för att se vad vi kan göra för just er verksamhet.

VÄLKOMMEN MED DIN FRÅGA

Fyll i formuläret nedan med dina uppgifter och frågor eller önskemål

så kontaktar vi dig så snart vi kan.

 
 
 
 
unsplash