Algebäck Groups logotyp

VÅRA UTBILDNINGAR

Det är viktigt att du får rätt utbildning och förutsättningar när du utför ditt arbete, därför erbjuder vi de utbildningar som du behöver för att nå framgång i din yrkesroll.


Flertalet utbildningar sker online för att minimera ert produktionsbortfall och våra utbildningar följer alla riktlinjer, lagar samt AFS:ar som är uppsatta för dessa kravutbildningar.
Dessutom genomför vi flera utbildningar på plats antingen hos er eller i våra egna, trevliga lokaler bara ett stenkast från Avenyn.


Vi lägger ett stort engagemang på att utbildningen ska bli en minnesvärd upplevelse för just dig.Vår utbildningsresa ser ut enligt nedan:

Arbete på vägArbete på väg


Denna utbildning är obligatorisk för er som jobbar på eller i anslutning till en väg.
I denna utbildning lär vi oss hur man arbetar med säkerhet & arbetsmiljö i fokus. Banar väg för säkrare arbeten på vägar helt enkelt

BAS-U/BAS-P

BAS-U/BAS-P


Här lär vi ut aktuella regler & ansvarsfördelning för arbetsmiljön. Vår kurs vänder sig till alla personer i arbetsledande positioner med ett övergripande arbetsmiljöansvar.

Heta/Brandfarliga arbeten


Heta/Brandfarliga arbeten


Här lär vi ut hur du hanterar moment där det kan finnas risk att en brand kan uppstå.
Utbildningen uppfyller försäkringsbolagens krav & är obligatorisk att genomföra var 5e år. Denna utbildning ärför dig som ska vara tillståndsansvarig, utförare eller brandvakt.

Liftutbildning

Liftutbildning


Denna utbildning vänder sig till alla som i sitt arbete kommer i kontakt med lift för att försäkra en säker & riskmedveten liftanvändare. Detta är giltigt i fem år & ska sedan förnyas genom en repetitionsutbildning.

Ställning 2-9mStällning 2-9m


Denna utbildning vänder sig till dig som monterar, ändrar befintlig konstruktion eller demonterar ställning med en höjd på 2 – 9 meter.

Arbetsmiljöutbildning

Arbetsmiljöutbildning


Med denna utbildning hjälper vi företag att arbeta systematiskt med sin arbetsmiljö. Är ni dessutom 10 anställda & uppåt så är det ett krav på att arbetsmiljöarbetet är dokumenterat & detta hjälper självklart vi er med.

Entreprenadjuridik

Entreprenadjuridik


Denna utbildning vänder sig till alla som kommer i kontakt med anbud och avtal i bygg- och anläggningssektorn. Detta är ett bra sätt för att kunna öka lönsamheten och minska riskerna.

HLR & Första hjälpen


HLR & Första hjälpen


Denna utbildning är en viktig del i att skapa trygghet för alla på sin arbetsplats, bistå en säker arbetsmiljö samt att kunna rädda ett liv.

Miljöutbildning

Miljöutbildning


Ett grundkrav för en miljödiplomerad eller miljöcertifierad verksamhet är att all personal har genomgått en grundläggande miljöutbildning. Detta är en förutsättning för att ha ett välfungerande miljöarbete.

Säkra lyftSäkra lyft


Arbetsmiljöverket ställer krav på att alla kranförare, lastkopplare och signalmän har utbildning för att få använda lyftanordningar och lyftredskap. Detta är för att förebygga olyckor och minska riskerna för ohälsa och olycksfall på arbetsplatsen.

Asbestutbildning

Asbestutbildning


I denna utbildning lär du dig teoretiska & praktiska kunskaper för att riva & sannera med asbesthaltigt material. Denna utbildning är ett krav då det finns stora hälsorisker vid arbete med just asbest.

Fallskyddsutbildning


Fallskyddsutbildning


Denna utbildning är för dig som arbetar på en höjd som sträcker sig över 2 m. Här får du bland annat lära dig säkerhet, lagar & riskbedömning.För att använda den personliga fallskyddsutrustningen på ett säkert sätt krävs det utbildning.

Ledarskap


Ledarskap


Det finns inga genvägar. För att kunna utveckla sitt ledarskap måste man börja där man står. Alltså kunna förstå både sig själv & sina medmänniskor. Insikten som följer blir en avgörande framgångsfaktor för att kunna ta nästa steg i utvecklingsresan.

Projektledning

Projektledning


Här får du lära dig hur du praktiskt initierar, planerar, driver och avslutar ett projekt. Vi ger dig ny kunskap, verktyg & metoder för att du ska lyckas med dina mål inom verksamheten.

Truckutbildning

Truckutbildning


För att få köra truck behöver du en utbildning som fokuserar på säkerhet. Efter denna kurs kommer du att ha teoretiska & praktiska kunskaper i att hantera en truck samt så kommer du att erhålla ett truckkort.

Saknar du en utbildning?


Vi uppdaterar hela tiden vårt utbud och erbjuder ibland temporära utbildningar som inte visas här på vår hemsida.

Kontakta oss för att få det senaste utbudet!

Boka utbildning

Fyll i bokningsformuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan angående ytterligare detaljer, priser och datum etc.

unsplash